Masters Duo 2017-2018

De kerstvakantie komt er aan, dus weer tijd voor de masters duo.
De trainers maken evenwaardige ploegen, waar iedereen evenveel kansen heeft om te winnen. Dit om eens tegen andere kinderen (zowel beter als minder) te spelen, zoals in een echte match ook het geval is. En anderzijds al om wat voor te bereiden voor sommigen die interclub spelen.

Het tornooi is gratis en voor alle jeugdspelers vanaf oranje tot 18 jaar.

Masters duo gaat als volgt: 1 team bestaat uit 2 spelers. Elke speler speelt tegen 1 speler van het andere team. Winnen beide spelers van 1 team gaat dit team door, is het 1-1 wordt er een dubbel gespeeld om de ontmoeting te winnen.

Er is een winnaarsronde en een verliezersronde, dus elke speler speelt minimum 2 matchen.

Er wordt gespeeld op volgende dagen (26/12/2017 – 7/1/2018):

Dinsdag t/m vrijdag: van 13u tot 18u.
Zaterdag: van 10u tot 17u.
Zondag: 10u tot 14u.

Omdat dit tornooitje uit 2 spelers per team bestaat is het belangrijk dat je bijna 2 weken beschikbaar bent zodat dit zonder te veel problemen/frustraties kan doorgaan. Het is de bedoeling dat de kinderen veel tennissen!

Inschrijven?
Gelieve via het onderstaande formulier in te schrijven en zoveel mogelijk dagen en uren aan te duiden voor je beschikbaarheid.
Hier krijg je verschillende vakjes om aan te klikken, probeer daarom zoveel mogelijke vakjes aan te duiden. Wat het gemakkelijker maakt bij het maken van de planning.

Inschrijven kan tot en met zondag 17 december 2018.