Reservatie winter 2017-2018

Vanaf dit jaar gaan we ook in de winter het reservatiesysteem gebruiken van Tennis Vlaanderen.
Concreet wil dit zeggen dat iedereen die een "losse verhuring" wil doen, moet boeken via het reservatiesysteem via www.tennisvlaanderen.be/reserveer-een-terrein.

Iedereen die een "vast uur" heeft en hiervoor betaald is, is automatisch in orde indien de betaling in orde is. Zij moeten dus niets doen voor hun vaste uur.
Voor blokverhuringen zijn er een aantal regels gemaakt ten voordele van onze eigen leden. Lees de info hieronder allemaal even door en indien er nog vragen zijn kan je steeds contact opnemen via het contactformulier op de website. (www.tckoersel.be/contact)
 

Concreet losse verhuring:
Een losse verhuring wil zeggen dat je wil boeken op een terrein dat niet bezet is voor lessen, vaste verhuring, blokverhuur enzovoort. 
Dit kan vanaf nu door met je lidnummer en wachtwoord in te loggen via de website van Tennis Vlaanderen zoals je dat in de zomerperiode zou doen.
Je betaalt dan voor dit terrein 15 euro aan de café-uitbater(s) als je komt tennissen.
Boeken = komen tennissen! Anders zijn we als club genoodzaakt om de 15 euro aan te rekenen

Niet-leden kunnen nog steeds boeken door simpelweg naar de kantine te bellen (011/45 11 20). De café-uitbater(s) boeken dan voor jullie en jullie betalen eveneens 15 euro aan de toog bij aanvang van het uur. 

Concreet blokverhuur (reserveren via uitbater(s):
LEDEN:
Leden van TC Koersel krijgen voorrang om een blokverhuur (zaterdagavond van 19u tot 23u) vast te leggen. Dit tot 15 oktober van het betreffende winterseizoen! Vanaf dan kunnen niet-leden ook een zaterdagavond kiezen. 
Voor 2 terreinen betaal je dan 45 euro, voor 4 terreinen betaal je 90 euro.

NIET-LEDEN:
Niet-leden kunnen ook een blokverhuur boeken bij TC Koersel. Dit kan wel pas vanaf 15 oktober van betreffende winterseizoen omdat we onze eigen leden voorrang geven om een datum uit te kiezen.
Voor 2 terreinen betaal je dan 45 euro, voor 4 terreinen betaal je 90 euro.

!!!NIEUW!!!
Wanneer er 1 week voor datum geen blokverhuur is vastgelegd zullen de leden een e-mail ontvangen en kunnen zij GRATIS komen tennissen door een terrein te boeken via Tennis Vlaanderen. Deze terreinen worden dan gratis ter beschikking gesteld voor eigen leden. Boekingen gebeuren dan via www.tennisvlaanderen.be/reserveer-een-terrein.

De bezetting van de hal is terug te vinden via www.tckoersel.be/tennissen/wintertennis/bezetting-hal